Twój koszyk jest pusty 

Szanowni Klienci!!

Ze względu na przerwę wakacyjną sklep jest chwilowo nieczynny. Wracamy niebawem. Śledźcie nas na facebooku.

Zapraszamy po wakacjach.

Polityka prywatności

Szanujemy prywatność Twoją i Twoją sferę osobistą.

Pragniemy poinformować, że dane podawane przez naszych klientów w celu realizacji zamówień lub subskrypcji newslettera gromadzimy i chronimy zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. "O ochronie danych osobowych". Zgodnie z tą ustawą użytkownikom serwisu przysługuje prawo do wglądu w swoje dane, do ich poprawiania oraz wniesienia żądania o zaprzestaniu ich wykorzystywania.

Zbieranie i wykorzystywanie danych

Dane są zbierane i przechowywane w celu realizacji zamówień, gwarancji, zwrotów i wymiany towarów, a także w celu realizacji programu partnerskiego, systemu komentarzy i innych procesów związanych z wykonywaniem naszych usług i sprzedażą towarów.

Numer telefonu, o który pytamy w formularzu zamówienia, niezbędny jest w przypadku pytań, wyjaśnień i uzgodnień związanych z realizacją zamówienia. Nie jest podawany kurierowi, ani innym podmiotom, chyba że w uwagach wypełniający formularz zaznaczy inaczej.

Administratorem danych osobowych udostępnionych przez Użytkowników serwisu w trakcie składania zamówienia jest firma View Creation właściciel sklepu Azjatyckie Kosmetyki. Przetwarzanie danych osobowych odbywa się zgodnie z udzielonym przez użytkownika zezwoleniem oraz w zgodzie z obowiązującymi przepisami prawa w tym ustawy z dania 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych oraz ustawy z dania 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczna.

Użytkownikom udostępniającym dane osobowe, Administrator Serwisu Azjatyckie Kosmetyki gwarantuje prawo do wglądu w swoje dane, aktualizowania ich treści oraz ich usuwania. Wszystkie pytania i uwagi związane z procesem przetwarzania danych osobowych można zgłaszać korespondencyjnie w formie tradycyjnej na adres administratora danych.

Dostęp

Dostęp do tych danych mają tylko nieliczne uprawnione osoby. Zgromadzonych danych osobowych nie przekazujemy, nie sprzedajemy i nie użyczamy innym podmiotom. Wykorzystujemy je jedynie na potrzeby zrealizowania zamówienia i subskrypcji newslettera. W ramach realizacji zamówienia niezbędne jest podanie prawidłowych danych adresowych, które musimy udostępnić przewoźnikowi (kurierowi, poczcie) w celu dostarczenia towaru.

Pliki Cookies

Sklep Azjatyckie Kosmetyki wykorzystuje mechanizm tzw. Cookies (plików tekstowych zapisywanych i przechowywanych na dysku komputera użytkownika serwisu).

Pliki Cookies wykorzystywane są w celu:

a) dostosowania zawartości serwisu internetowego do preferencji użytkownika,

b) optymalizacji korzystania z serwisu internetowego,

c) tworzenia statystyk,

d) utrzymania sesji użytkownika serwisu.

Użytkownik może samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików Cookies, a także usunąć już istniejące pliki Cookies za pomocą ustawień przeglądarki internetowej.

Ograniczenie stosowania plików Cookies pozwala na korzystanie z serwisu, ale może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.

Anonimowość przeglądania serwisu

Sklep Azjatyckie Kosmetyki i wszystkie jego podstrony można odwiedzać i przeglądać bez podawania jakichkolwiek danych o charakterze osobistym. Podczas wizyty w sklepie można zachować całkowitą anonimowość, jednak złożenie zamówienia i jego realizacja wymagają podania prawidłowych danych kontaktowych i teleadresowych.

 

 

Metody wysyłki

w sklepie Azjatyckie Kosmetyki:

  1. Poczta Polska
  2. Paczkomaty Inpost
  3. Kurier

Zapraszamy do kontaktu:
sklep@azjatyckie-kosmetyki.pl